Den nya vackra mobilen Aquos Crystal från Sharp | Allt om mobiltelefoni

Allt om mobiltelefoni

Annons

Den nya vackra mobilen Aquos Crystal från Sharp

Alla pratar om den kommande iPhone , den nästa Galaxy Note , och nästa Nexus  telefon från Google, som alla förväntas debutera inom en månads tid. Men denna smartphone från Sharp kan ha dessa andra telefoner slår – åtminstone i den ser avdelningen. Sharp lånar den “Aquos” namn från sin populära linje av apparater med flytande kristaller för sin första smartphone, ” Sharp Aquos Crystal” .Mobiiltelefonen Finns i svart och vitt, den här telefonen en uppseendeväckande 5-tums skärm som verkligen är “kant till kant”, som det finns praktiskt taget inga ramar.

Det är inte ute än, men den ska bli ganska billig: ​​Som Sprint-exklusiv, kommer Aquos Crystal kosta ca 2000 kr utan kontrakt. (Du kan också få den för dryga tusenlappen på Sprints Boost eller Virgin förbetalda varumärken, eller bara betala en hundring per månad till Sprint genom bärarens Easy Pay plan.)

5-tums skärmen är naturligtvis stjärnan i showen. I praktiken säger The Verge Dan Seifert han “inte kunde sluta titta på skärmen,” som påminde honom om en “infinity pool som inte har någon kant.”

Även om enheten är vacker att titta på från början, Sharp lämnade utrymme för förbättringar. Kanten till kant skärm har endast upplösning på 720p HD med 294 bildpunkter per tum (ppi). Det är tekniskt en Retina-skärm när du tittar på telefonen ca 12 inches från ansiktet, men andra nyare telefoner har högre pixeltäthet för bättre visning. Fortfarande, eftersom den har omärkliga ramar är skärmen fortfarande blockeringsspel på Aquos Crystal – särskilt på avstånd.

En annan anteckning om displayen: Eftersom Sharp ville låta dig lyssna på samtal när du håller telefonen i något läge har Aquos Kristall någon tydlig hörsnäckan och ingen närhet sensor i sin display heller; de flesta telefoner behöver dessa sensorer för att förhindra oavsiktliga swipes och handen. Istället här handen “låser” sin skärm när du tar ett samtal, och sedan använder den hela panelen ytan för att skapa ljud. Detta är bra eftersom Aquos Crystal kan stödja HD röst.

Den Aquos Crystal övriga specifikationer är fast, även om de inte kommer att imponera diehard datanörd söker en premie handenhet (igen, överväga priset punkten här). Den Aquos Crystal har en 1,2 GHz quad-core Snapdragon 400-processor med 1,5 GB RAM och en ynka 8 GB lagringsutrymme, även om det finns en microSD-kortplats så att du kan lägga till mer lagring (upp till 128 GB).

Kameran här är inget revolutionerande, men det ser ut att erbjuda några användbara inställningar. Den har ett “leende detektor,” som kommer att ta bilder på toppen stund av lycka, ett rutnät för att hålla dina bilder i linje, och till och med en unik galler som gör att du kan ta bilder med hjälp av ” gyllene snittet “, som tros vara den mest estetiskt tilltalande andelen.

Några andra fiffiga funktioner:  Den Aquos Crystal har stöd för WiFi samtal, samt ljudtekniker från Harman Kardon. Och eftersom detta är en Sprint-exklusiv, utnyttjar Aquos Crystal transportörens Spark LTE-nät, som för närvarande ger topphastigheter på 50-60 Mbit på 27 marknader i USA.

Sprint och Sharp har ännu inte tillkännage tillgängligheten för Aquos Crystal, men det kommer enligt uppgift Skickas inom nästa månad eller så, beroende på Phonearena . Det kommer också att fartyget kör Android 4.4.2 KitKat.
 

Kommentarer

Leave a Reply

Annons

Privacy Preference Center

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats